Cuscusul se pune intr-un castron si se toarna apa fierbinte proportional. (la 4 linguri cuscus cam 300 ml apa fiarta). Se acopera si se lasa asa pana se umfla (cam 20 minute). Intre timp se curata de seminte si filamente albe ardelul rosu. Morcovul se da pe razatoarea mica. Rosii se pun in apa fiarta un minut si apoi se decojesc de coaja. Rosii, castravetele si ardelul rosu se taie cubulete marunte. Apoi se amesteca toate cu cuscusul umflat. Se potriveste gustul de sare apoi se adauga uleiul, sucul de lamaie si frunzele de patrunjel tocate marunt. Se amesteca bine si se umplecu aceasta salata ardeiul galben taiat in doua (se pastreaza codita).
Aveam ciorba asta salvata la favorite de ceva vreme si am zis ca acum, cu sarbatorile astea, ar fi excelenta. Asa a si fost....
Ciorba de potroaceCe spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii