Tocanita Bihoreana

Complexitate
redusa
Tocanita Bihoreana

Ingrediente

  • 500 gr carne porc (pulpa)
  • 2 oua
  • 250 ml vin alb
  • 250 ml bulion(sau pasta de rosii 2 linguri )
  • 200 ml ulei(sau untura de porc)
  • piper macinat, sare, boia
  • 250 gr creier porc
  • 500 gr ciuperci proaspete
  • 3 cepe
  • 800 gr mazare de la conserva (normal se pune mazare proaspata fiarta )
  • 1 legatura patrunjel

Mod de preparare

Carnea se taie bucati potrivite, se sareaza si pe 100 ml de ulei se inabusa si se adauga apoi apa cat sa-l acopere si se lasa as fiarba la foc mic pana se inmoaie si ajunge inapoi pe untura si se pune deoparte.

Creierul il oparim in apa cu sare la care punem si un pic de otet , il scoatem si il taiem bucati mai marunte.

In cantitatea de ulei ramasa (eu am adaugat si o lingura de untura ) se caleste ceapa , ciupercile taiate marunt se adauga bulionul, piper, sare, boia , creierul taiat , mazarea si jumate de legatuta de patrunjel verde tocat marunt si il lasam asa 15 minute la calit amestecand mereu.

Dupa cele 15 minute adaugam vinul , cele 2 oua proaspete si cealalta jumate de patrunjel amestecand energic in cratita si apoi totul se rastoarna peste carne si impreuna se lasa sa mai dea in clocot cca 5-10 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita
Tocana taraneasca

Tocana taraneasca

Tocana taraneasca
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura cu Branza de Vaci
3
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Oua Colorate cu Hartie Creponata
4
Aperitive

Oua Colorate cu Hartie Creponata

Oua Colorate cu Hartie Creponata
Prajitura cu Afine
5
Dulciuri

Prajitura cu Afine

Prajitura cu Afine
Parteneri
Paine turceasca Ramadan
Bucataras.RO

Paine turceasca Ramadan

Cum zilele acestea friguroase ma fac sa stau in casa, nu ne vine sa iesim nici dupa paine. Si chiar nu cumparam, pentru ca o...

Paine turceasca Ramadan
Cozonac oparit
Culinar.RO

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!