Cum procedam:
-spalam rosiile,le taiem capacelul si cu ajutorul unei lingurite scoatem pulpa
-separata calim ceapa in ulei,dupa care adaugam carnea tocata si cateva linguri de apa.Lasam sa se inabuse putin
-Apoi adaugam orezul fiert separat, oulae batute,verdeata tocata,sare,piper
-cu aceasta conpozitie umplem rosiile
-le asezam intr-o tava unsa cu ulei si le coacem la cuptor,cca 25 min
-se pot stropi spre final rosiile cu o ceascuta de vin
-se pot servi cu smantana .
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii