Curatam de pieliti si de grasimi bucata de momita sau daca sant mai multe si le taiem felii cu un cutit foarte bun. Intr o farfurie intinsa amestecam fulgii cu boia, sare si piper dupa gust.
Uleiul sa fie destul de incins.
Fiecare portie, tavalita in amestecul de fulgi pe o parte si alta dupa care pusa in uleiul incins.
Se rumeneste pe o parte si alta dupa care se scurge de ulei.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor"Papadia este o planta medicinala folositoare pentru tratamentul afectiunilor hepatice si biliare. Are un efect...
Miere de papadieCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii