Varianta de iarna a "salamului" de crutoane: cu ciuperci si rosii uscate.
Amestecam totul intr-un bol - pe rand - asa cum se vede in poze si se ruleaza strans intr-un tifon, legam la capete si-l punem la fiert in apa clocotita, cu sare. Lasam asa la fiert 20 de minute dupa care il intoarcem si-l mai fierbem 10 minute.
Il scoatem, lasam un pic sa se raceasca, dar numai atat cat sa-l putem manevra cu mainile fara sa ne ardem. Se indeparteaza tifonul si se poate felia imediat.
In cazul in care vom vrea sa servim "salamul" alaturi de carne, il putem imbraca intr-un strat generos de verdeata (depinde de carnea pe care o aveti in gand ...)
e un pic de munca dar, merita, va rog sa ma credeti.
Am pregatit aceasta mancarica cu 3 feluri de carne (Tochitura) si tare mi-a placut. Sa va spun despre ce este vorba...
Tochitura in sos de vinCe spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii