Se pune apa cu sare la fiert intr-o oala.
Intre timp se curata cartofii si se feliaza. Cand incepe sa fiarba apa acestia se introduc in oala. Se fierb fara a se sfarma, deci la foc mai mic.
Intr-o tigaie facem sosul alb astfel: punem uleiul la incins si adaugam faina, se lasa sa se aureasca f putin ... fara sa se arda. Se stinge cu apa de la cartofi. Se adauga si branza si sosul rezultat se toarna peste cartofii scursi.
Se pune totul la cuptor pentru cateva minute.
Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa O supă cremă fină și tare gustoasă, numai bună de savurat pe perioada postului mare. Consider că...
Supa din cartof dulce cu lapte de cocosIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii