Mamaliga rece o framantam impreuna cu ouale (adaugati in functie de cantitatea de mamaliga ramasa 1 sau 2 oua, cat sa obtineti o compozitie omogena din care sa puteti forma chiftelute), patrunjelul tocat, branza rasa, sare, piper dupa gust.
Din compozitia rezultata formam chiftele pe care le vom da prin faina, ou si pesmet dupa care le vom praji in ulei incins.
Le servim alaturi de fripturi, mancaruri cu sos sau ca atare simple in compania unui sos de rosii.
Pofta buna! ! !
Le putem servi si ca fel principal cu sos de rosii.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPerfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Aperitiv briose cu legume si sunca presataCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii