Se taie blatul in 3 bucati, se insiropeaza cu zeama de la compoturi si zeama de la 1 lamaie.
Se pun in masina de tocat: portocala si lamaile cu tot cu coaja, rahatul, bananele. In aceata compozitie se pun 200g frisca si se amesteca usor.
Este indicat sa nu se amestece foarte repede deoarece bucatelele de rahat sa ramana intregi. Dupa ce s-a omogenizat se adauga ananasul taiat bucatele (1 cm). Compozitia se pune intre foile blatului si tortul se orneaza cu frisca si fructe
Un tort pentru orice sezon, orice ocazie, foarte gustos si racoritor.
Este un tort care atrage intotdeauna laude.
Ieftin bun rapid (reteta luata de la un hotel de lux)
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm descoperit pe blog-ul Oanei Durican, http://www.retete-vechi-si-noi.info/, o idee interesantă, un alt fel de a găti...
Pilaf cu urzici si ciuperciCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii