Se mixeaza zaharul cu cele trei oua, galbenusurile, si un praf de sare timp de 10 minute, cu cat se bat mai mult e mai bine, prajitura e mai pufoasa, se topeste untul si se adauga peste ouale batute cu zaharul se adauga aromele si la sfarsit faina amestecata cu praful de copt (cred ca se pot adauga si fructe confiate sau stafide daca va plac)
Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se coace la foc moderat, e super buna cu o cafea, lapte.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii