Din ingredientele enumerate se face un aluat care trebuie sa aiba consistenta celui de taietei. Se imparte aluatul in 8 bucati care se intind subtiri si rotunde si se coc in tigaia unsa cu putin ulei.
Aceste foi se umplu dupa preferinta cu o crema, dulceata sau frisca. Se acopera prajitura in final cu crema sau frisca.
Sfat:
foile se intimd toate o data si apoi se coc (atentie: coptul merge rapid)
Pentru umplut foile se poate folosi si o crema instant.
Se stropesc foile cu un sirop sau cu zeama de la un compot. Peste fiecare strat de crema se pot pune bucatele de fructe din compot. Daca se imbraca in frisca si se orneaza cu fructe sau ciocolata se obtine o minunatie de tort.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaIn prag de toamna gradina imi ofera o minunata fasole verde fideluta. Sa nu se plictiseasca singura i-am adugat culori ,rosu...
Salata de fasole verde cu piept de curcanIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii