Aceasta prajiturica este foarte satioasa si foarte gustoasa pentru amatorii de tot felul seminte.
Este mai sanatoasa decat alte dulciuri si mult mai eficienta. De asemenea se pregateste foarte repede.
Sa incepe asadar cu pregatirea semintelor ... pe care le maruntim cu ajutorul robotului de bucatarie. Acestea nu trebuie sa fie tocate potrivit. Daca sunt prea mari, riscam sa nu mai putem sa taiem prajitura la final. Albusurile le batem spuma impreuna cu zaharul. Apoi pe baie de aburi, punem albusurile si mierea pentru 5-10 minute, amestecand constant. Acesta este "lipiciul" semintelor.
Apoi amestecam bine bine semintele cu "lipiciul" si adaugam praful de sare. Luam prima foie de napolitana, punem un start de seminte, urmeaza o a doua foaie de napolitana, presam un pic si iar un strat de seminte si tot asa pana la a patra foaie, care este ultima. Punem peste prajitura un servet curat si apoi presam cu o carte/un alt obiect mai cu greutate. Lasam cateva ore (daca rezistam chiar si peste noapte) la presat si apoi o taiem in forma dorita.
Pofta buna ! ! !
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorO prajitura delicioasa atat pentru iubitorii de mere cat si pentru cei de branza. O combinatie super reusita, aromata, iar...
Desert prajitura cu mere si branzaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii