Se fierb cartofii in coaja se curata si se dau pe razatoarea mica.Se amesteca cu faina un varf de cutit de sare si se framanta bine si se intinde pe o planseta intr-o foaie de circa 1 cm si se taie in cercuri cu ajutorul unui pahar.Prunele se spala,se curata de samburi,daca sunt prea mari se rup in doua.In prune se presara zahar si scortisoara apoi se aseaza pe fiecare cerc si se face cate o biluta. In apa clocotita se pun galustele si se lasa la fiert pana se ridica la suprafata.Pesmetul se pune la calit pana devine maroniu il amestecam cu zaharul ramas si tavalim galustele scurse de apa prin acest amestec de pesmet cu zahar.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSarbatorile se apropie, se pot face din timp pentru Craciun pentru ca rezista mult timp, fara conditii speciale. Este bine sa...
Biscuiti cu untIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii