Briose in Forma de Inima de Valentine`s Day

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Briose in Forma de Inima de Valentine`s Day

Ingrediente

  • 400g faina
  • 4 oua
  • 200g zahar
  • 150ml lapte
  • 130g unt
  • 1 plic praf de copt
  • 3 linguri cacao
  • 1 esenta rom
  • 1 esenta vanilie
  • zahar vanilat
  • Glazura de ciocolata pt ornat

Mod de preparare

Punem faina intr-un bol, adaugam pliculetul de praf de copt si amestecam pana la o incorporare completa.

Intr-un bol punem untul, si il punem la topit in cuptorul cu microunde, il lasam pentru cateva secunde, pana vedem ca incepe sa se topeasca. Dupa topire il lasam sa ajunga la temperature camerei inainte de a-l incorpora in compozitie.

Punem ouale intr-un castron, adaugam zaharul si mixam 5 minute pana isi tripleaza volumul.
In compozitia rezultata adaugam untul topit si racit in prealabil, laptele si mixam din nou pana la omogenizare.

Peste aceasta compozitie adaugam faina in ploaie si amestecam usor cu spatula de jos in sus pana se inglobeaza totul.

Compozitia rezultata o impartim in 2 parti egale si o punem 2 castroane separate. Intr-un castron – cu o parte din compozitie – adaugam 2 pliculete de zahar vanilinat si amestecam pana la incorporare.

In cea de a doua parte a compozitiei, adaugam esenta de rom si cacaoa si amestecam, pana la omogenizare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita
Tocana taraneasca

Tocana taraneasca

Tocana taraneasca
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura cu Branza de Vaci
3
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Oua Colorate cu Hartie Creponata
4
Aperitive

Oua Colorate cu Hartie Creponata

Oua Colorate cu Hartie Creponata
Prajitura cu Afine
5
Dulciuri

Prajitura cu Afine

Prajitura cu Afine
Parteneri
Chifle super pufoase
Bucataras.RO

Chifle super pufoase

  Văzusem zilele trecute  un filmuleţ  cu nişte chifle foarte pufoase,iar reţeta este foarte simplă....

Chifle super pufoase
Cozonac oparit
Culinar.RO

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!