Bezele

Bezele
 

Ingrediente:

  • 5 albusuri
  • 250g zahar tos
  • arome (eu am folosit esenta de portocale)

Preparare:

Zaharul tos se pune in tava pe o hartie de copt si se incalzeste fara sa se topeasca, intre timp se bat albusurile spuma si se adauga zaharul fierbinte putin cate putin spumand cu mixerul la viteza maxima.

Se toarna compozitia pe hartie de copt si se baga la cuptor cu usa deschisa la temperatura cea mai mica timp de doua ore

Timp Preparare: nementionat
Complexitate: redusa

Imagini Preparare:

Incearca si urmatoarele retete deosebite:

Comentarii

  • ellemaya
    Data: 29/04/2013 12:26

    Buna.intrebare..zh se poate inlocui cu indulcitor? Daca da 250 de zh ai idee care lg de indulcitor pudra inseamna?

  • s0rina29
    Data: 26/05/2009 12:08

    abia astept sa le incerc..decind astept reteta asta

  • violet
    Data: 23/04/2009 12:16

    o sa fac numai bezele,nu o sa-mi iasa eu fac pana iese,multumesc fetita mea e inebunita dupa ele

  • ralucablebea
    Data: 04/03/2009 10:16

    am sa incerc si iti spun cum au iesit..:)

  • LORY
    Data: 04/03/2009 02:15

    Raluca daca respecti ceia ce am scris in reteta nu are cum sa nu-ti iasa...important e atunci cand ai terminat de batut albusurile cu zahar ,zaharul sa nu se mai simta in compozitie

  • ralucablebea
    Data: 03/03/2009 07:55

    arata exact ca cele de la magazin..am sa incerc sa fac dar nu cred ca o sa-mi iasa la fel..:)
    Felicitari!

  • LORY
    Data: 17/10/2008 10:03

    vera eu am lasat usa deschisa de tot ....rostul e sa se usuce nu sa se coaca....astfel isi pastreaza si culoarea

  • veraem
    Data: 15/10/2008 01:12

    usa cuptorului deschisa de tot? sau intredeschisa?
    arata foarte bine


Comenteaza reteta "Bezele"

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasa reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!