Spalam castraveciorii, i lasam la scurs, taiem morcovul felii si ceapa. Punem in borcane castravetii, la fund punem feliute de ceapa si morcov. Si peste ei cateva fire de marar uscat.
Punem la fiert, otetul, apa, sarea, zaharul, boabele de piper impreuna cu plicurile de picant-fix. Cand da in clocot de cateva ori umplem borcanele cu lichid. Intoarcem borcanele cu fundul in sus ca sa se ermetizez si apoi le acoperim pana se racesc.
Oricum doriti.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrimavara, martisoare, ghiocei... Ce s-ar mai potrivi la fix in acest tablou de martie? Exact: un desert fin! Tortul Red...
Desert tort red velvet sau catifea rosieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii