Supa Toscana

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Supa Toscana

Ingrediente

  • 500 g cârnați proaspeți picanți
  • 3 linguri ulei
  • 6-8 felii bacon (opțional) 1 ceapa mare
  • 4 căței de usturoi
  • 8 cartofi medii
  • 3 l apă
  • 4 cuburi Maggi găină
  • 250 g smantana (25%) sare
  • piper
  • 150 g kale/spanac/măcriș

Mod de preparare

Într-o oală se fierbe apa cu cuburile Maggi găină.

Cârnații se taie și se prăjesc în ulei, până se rumenesc - direct în oala în care se va face supa.
Se adaugă baconul tăiat mărunt, iar când și acesta este prăjit se adaugă ceapa și usturoiul. Se călesc câteva minute după care se adaugă cartofii si apa cu cuburile Maggi găină.
Se lasă să fiarbă la foc mic până sunt fierți cartofii. Se mai adaugă sare și piper după gust (dacă mai e nevoie).
După ce supa e gata se adaugă smântâna și kale/spanacul sau măcrișul, se stinge focul și se acoperă oala cu un capac.
E o supă delicioasă, foarte rapidă și ușor de făcut! După ce o veți încerca o dată va deveni una din supele voastre preferate! :)
Poftă bună!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura Fanta
3
Dulciuri

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Prajitura cu Branza de Vaci
4
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
5
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara

Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
Parteneri
Prajitura Trandafir
Bucataras.RO

Prajitura Trandafir

Una din cele mai bune retete cu aluat dospit mancate vreodata !!! Abea am apucat sa pun deoparte pentru pachetul copiilor...

Prajitura Trandafir
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola