Se pune untul si uleiul intr-o cratita, cand s-a topit untul se adauga prazul taiat, se caleste putin, apoi se adauga rosiile, ardeiul apoi cartofii, se lasa impreuna cateva minute, apoi se adauga apa cat sa acopere totul. Se adauga cubul de legume, sare, piper si se lasa la fiert pana cand cartoful este gata. Se mai adauga apa in functie de ce consistenta se doreste a avea supa.
Cand totul este aproape gata se pune patrunjelul tocat. La final se strecoara, iar legumele se mixeaza cu blender-ul, apoi se adauga supa. Legumele se pot pasa total sau partial.
Se serveste cu crutoane sau cu ce doreste fiecare! !
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii