Pentru inceput curatam legumele, le taiem cubulete si le punem la fiert intr-un vas cu apa. Intre timp pregatim perisoarele: tocam carnea, fierbem soia, adaugam restul de ingrediente, omogenizam si formam perisoarele.
Cand legumele sunt aproape fierte dam vasul pe ochiul cel mai mic si adaugam rand pe rand perioarele. Initial acestea "se vor scufunda", insa cand vor fi fierte, se vor ridica la suprafata. Lasam sa fiarba timp de 20 de minute, adaugam sucul de rosii si continuam fierberea.
Condimentam cu sare, piper si cimbru. Intr-un alt vas punem la fiert borsul, iar cand da in clocot il adaugam la ciorba. Atentie ca cat de acru este/nu este borsul.
Mai lasam sa fiarba 10 minute si luam vasul de pe foc. Ciorba de perisoare este gata.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorTocmai la reteta cu nr 100 am facut mincarea in colaborare cu sotul...nu ca ar fi fost o placere pt el, nu-i place sa stea in...
Pui dulce-picant cu cus-cus aromatCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii