Curatam si spalam legumele. Taiem cubulete cartofii, dovleceii, pastarnacul, morcovul, ardeiul. Cubuletele de cartofi le punem intr-un vas si le acoperim cu apa, pentru a nu-si schimba culoarea pana in momentul adaugarii in ciorba. Punem intr-o oala, pastarnacul, morcovul si ardeiul. Amestecam si acoperim cu apa calduta (2-3 l de apa, in functie de ce cantitate de ciorba dorim sa facem). Adaugam sare si lasam la fiert circa 15-20 min, dupa care, adaugam cartofii si mai lasam inca 10-15 min la fiert. Urmeaza sa adaugam dovleceii, salata (rupta cu mana) si uleiul de masline. Lasam pana cand toate legumele sunt complet fierte si apoi adaugam sucul de rosii, zeama de lamaie si o frunza de telina taiata marunt. Potrivim de sare. Lasam la fiert circa 10 min, dupa care tragem de pe foc. Cand servim, asezonam cu frunze de telina taiata marunt.
"Papadia este o planta medicinala folositoare pentru tratamentul afectiunilor hepatice si biliare. Are un efect...
Miere de papadieCe spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii