Se pune in blender sucul de pere (sau care va place mai mult) din compoit si piersica feliata si tocata apoi in bucatele mai micute dupa care se aseaza capacul si se porneste blenderul.
Dupa ce s-a facut piure fructul se toarna intr-un vas/pahar mic si se trece la prepararea celui de al doilea smoothie. Se aseaza in blender laptele (se poate pune in aceasi cuva fara a fi spalata in prealabil) mierea de albine si murele congelate. Se pune capacul si se da drumul programului.
Dupa ce s-=a facut piure se lasa in cuva blenderului.
Se ia un pahar mai mare, inalt, subtire/sonda sau hurricane si se trece la asamblarea bauturii.
Pentru un efect mai sofisticat se toarna, in paralel, pe o parte si pe alta a paharului din fiecare din cele doua amestecuri de bautura.
Se decoreaza cu un fruct, o umbreluta si un pai sau dupa dorinta. Se bea rece
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAșa mult mi-a lăudat Motan această salată, că am hotărât s-o prepar. Sincer nu-mi pare rău! E foarte, foarte...
Salata de cod afumatCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii