Se fierb cartofii, se taie rondele, se pune o felie de cartof, o felie de salam si o flie de branza; la fel inca 2 straturi.
Deasupra se pune sare, pesmet, patrunjel tocat si ulei de masline. Se baga in cuptor pentru 5 minute.
Se pot servi reci.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorNu vă e dor de-un PACHEȚEL VESEL? :) Când eram la școală, nu era zi să plec de-acasă fără pachețelul cu...
Sandwich-ul pofticiosuluiCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii