Se taie cartofi in feliute subtiri si mici se pun la prajit cat sa se inmoaie cartoful doar, usor rumeniti.
Cat se prajesc/fierb in ulei cartofii se bat ouale.
Se scurg cartofii bine si se adauga ouale batute, sare si altceva daca doriti. Se amesteca bine si se adauga putin lapte ptr a face o masa omogena.
Daca va place sa gasiti bucatele de cartofi nu mestecati f mult.
Se pune intr-o tigaie si se prajeste amestecul pe ambele parti, pana se rumeneste.
Se serveste atat calda, cat si rece cu maioneza! ! !
Pofta buna!
:)
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDaca iti e pofta de un desert cu arome de fructe, am eu o solutie si rapida si gustoasa: Chec zebra cu portocale sau chec...
Desert chec zebra cu portocaleIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii