Se curata ceapa si se toaca marunt, apoi se caleste intr-un pic de ulei. Intre timp se spala ficateii si se prajesc intr-un pic de unt, se dau la racit. Pieptul de pui se spala si se usuca cu un prosop, dupa care se da prin masina de tocat carne, alaturi de ceapa calita. Se da de 2 ori.
Se intinde pe masa o bucata de folie alimentara si se pregateste pasta pt rulada astfel:peste pieptul de pui tocat se adauga albusurile de la oua, sarea, piperul, delikatul si se intinde pe folie. Se adauga ficateii. Presarati deasupra lor gelatina si se ruleaza.
Se leaga la capete, infoliati in folie de aluminiu si bagati-o la cuptorul incins timp de 40 min. Dupa ce s-a racit se feliaza si se serveste.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor
Comentarii