Faceti o mamaliga putin mai vartoasa, din faina de malai, turnata in ploaie, in 3 cani de apa clocotinda, sarata. Amestecati continuu, la foc mic, pentru a nu se forma cocoloase pana ce este facuta. Dati deoparte.
Impartiti branza de vaci in doua; o parte o amestecati cu ceapa tocata fin, iar cealalta parte cu verdeata tocata marunt (pasta de tomate). Omogenizati bine pana la consistenta cremoasa. Asamblati gustarea folosind 4 forme cilindrice, unse la interior cu putin ulei (se pot folosi pahare sau cutii de conserve fara capace).
Realizati in interiorul fiecarei forme straturi pe care le nivelati din: mamaliga-branza cu verdeata-mamaliga-branza cu ceapa sau pasta de tomate-mamaliga.
Dati la rece pentru cel putin 30 min, apoi serviti, ornat cu feliute de rosii.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDacă vrei să te bucuri de un "fast food" delicios chiar la tine acasă, atunci această rețetă de snițel cu...
Reteta de snitel cu cartofi prajiti si mozzarellaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii