Puneti laptele la fiert cu un praf de sare, dupa care lasati-l sa se raceasca bine.
Intre timp, bateti ouale cu verdeata tocata marunt si usturoiul zdrobit.
Cu un pahar sau forme de fursecuri sau un cutit ascutit, taiati feliile de paine rotunduri sau altfel de forme. Important in aceasta operatiune este sa se indeparteze coaja.
Treceti rapid feliile de paine prin laptele racit, apoi prin ou si pe urma, prin pesmet. Rumeniti-le in uleiul incins, pe ambele parti.
Scoateti friganelele pe o hartie absorbanta, dupa care serviti-le cat sunt fierbinti, langa o cesca de ceai.
Pofta buna!
Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii