Castraveti si Rosii Umplute

Complexitate
redusa
Castraveti si Rosii Umplute

Ingrediente

  • 5 castraveti lungi
  • 1 kg rosii mai micute
  • o legatura marar verde
  • cateva frunze de ceapa verde (se pune dupa gust)
  • 400 gr crema de branza cu smantana si verdeata
  • 300 ml smantana
  • 200 gr file de hering marinat
  • sare daca este cazul
  • boia dulce de ardei sau iute
  • in functie de preferintele fiecaruia
  • si frunze de lamaita

Mod de preparare

Pentru inceput se taie castravetii in bucatele potrivite aproximativ de 7-8 cm. Se scot semintele din acestia doar pe o parte cu o lingurita, lasand celalalt capat intreg pentru a nu curge compozitia. Bucatelele de castraveti trebuie sa arate intr-un final cu un paharel. Acestia pot sa fie lasati necuratati sau pot fi curatati partial.

Rosiile la randul lor se curata si ele de seminte cu o lingurita, scotand tot interiorul acestora, si se pun la scurs pe un prosop alaturi de castraveti.

Urmatorul pas este prepararea pastei de umplut. Intr-un vas se pune smantana, crema de branza, fileul de hering taiat bucatele micute, frunzele de ceapa tocate marunt, mararul tocat si sare daca mai este cazul. Compozitia obtinuta se amesteca bine, dupa care cu ajutorul unei lingurite se umplu castravetii si rosiile.
Se aseaza pe un platou rosiile si castravetii, dupa care cu ajutorul unei site fine se presara pe deasupra boiaua, dupa care punem cate o frunzulita de lamaita pe fiecare.
Aceste rosii si castraveti se servesc ca aperitiv.
Pofta buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita
Tocana taraneasca

Tocana taraneasca

Tocana taraneasca
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura cu Branza de Vaci
3
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Oua Colorate cu Hartie Creponata
4
Aperitive

Oua Colorate cu Hartie Creponata

Oua Colorate cu Hartie Creponata
Prajitura cu Afine
5
Dulciuri

Prajitura cu Afine

Prajitura cu Afine
Parteneri
Paine turceasca Ramadan
Bucataras.RO

Paine turceasca Ramadan

Cum zilele acestea friguroase ma fac sa stau in casa, nu ne vine sa iesim nici dupa paine. Si chiar nu cumparam, pentru ca o...

Paine turceasca Ramadan
Cozonac oparit
Culinar.RO

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!